За нас

 

РЕА предлага непопулярни подаръци за протокола, за промоции, за фирмени юбилеи.

Доставяме ръчни часовници с печат на оригинално рекламно изображение върху циферблата или металната част.

Красив рекламен продукт са сувенирите и рекламните чаши от стъкло, порцелан и керамика - директно от германски производител. Прилагат се модерни технологии за печат, който също се изпълнява в Германия.

 

 

За ръчните часовници

 

Защо и кога ръчният часовник е по-уместен фирмен подарък от други често използвани рекламни артикули?

РЕА работи в рекламния бранш повече от 15 години. Опитът ни показва пълен успех с часовниците по различни поводи: рекламни акции, юбилеи на фирми и учебни заведения, бизнес форуми, общински празници, като награда за състезатели, служители, членове на съюзи, почетни граждани. 

 

Ежедневието на всеки човек протича в разнообразни сфери - делова работа, свободно време, спорт, официални събития. Корпоративният часовник вероятно не би изместил най-скъпия личен аксесоар на получателя, но със сигурност ще бъде носен с удоволствие в подходящ момент от живота!

 

Наш дългогодишен партньор е германска фирма, основана преди повече от век от потомствени часовникари в областта Шварцвалд. Прецизен печат на лого-герб се изработва  п р е д и  сглобяване на часовника, което гарантира безупречно уплътнение на оригиналния механизъм Citizen Miyota или Seiko. Металният корпус е сребрист, цветен, черен, red-gold покритие. Водоустойчоивост 1-10 atm.

 

Технологията за печат зависи от фона на циферблата.

Освен традиционните тампон и офсетов, много елегантен е релефният печат, изработен чрез галванопластика върху сребриста основа. С помощта на метода апликация може да се изобрази герб с гланцов ефект върху черен циферблат.

 

Подготвят се компютърни проекти за циферблат с лого. След одобрение и договор поръчката стартира.

Минимално количество 25 броя само мъжки, само дамски или unisex - с еднакъв циферблат.

За ценова оферта, моля, изпратете запитване с приложено лого.

 

 

»  Вижте всички серии Ръчни часовници

 

»  Сувенири от порцелан, керамика и стъкло

 

»  Рекламни чаши