За нас

 

РЕА предлага непопулярни подаръци за протокола, за промоции, за фирмени юбилеи, за награди.
Доставяме по поръчка РЪЧНИ ЧАСОВНИЦИ с печат на лого върху циферблата или металната част от специализирана фирма в Германия. Колекцията се състои от няколко серии модели, различни по стил и ценова зона.

 

В рекламния бранш работим повече от 20 години. Нашият опит и наблюденията на германския ни партньор показват категоричен успех с часовниците по различни поводи: ЮБИЛЕИ на фирми, учебни и медицински заведения, рекламни акции с промоционални игри, бизнес форуми, празници на общини; като стойностен корпоративен подарък за колеги, клиенти, членове на браншови съюзи и спортни федерации.

 

Дългогодишен партньор на РЕА е германска фирма, основана преди повече от век от потомствени часовникари в областта Шварцвалд. Прецизен печат на лого-герб се изработва  п р е д и  сглобяване на часовника в Германия, което гарантира безупречно уплътнение и защита на оригиналния японски механизъм Citizen Miyota или Seiko.

 

Металният корпус е сребрист, черен, с покритие red-gold. Водоустойчивост 1-10 atm. Гаранцията за механизма е 2 години (за повреди по каишката и корпуса поради неправилна употреба производителят не поема гаранция). Детайли за модела се уточняват при конкретно запитване.

 

Подготвят се примерни компютърни проекти за циферблат.

След одобрение на проект и авансов превод поръчката стартира.

Минимално количество 25 броя от модел - само мъжки, само дамски или UNISEX, с еднакъв циферблат.

Време за изпълнение и доставка от Германия - 4 до 6 календарни седмици.

 

 

 

» Към всички серии Ръчни часовници