За нас

 

Ние предлагаме непопулярни подаръци за протокола, за промоции, за фирмени юбилеи, за награди.
Доставяме по поръчка РЪЧНИ ЧАСОВНИЦИ с лого/ рекламно изображение върху циферблата или металната част от специализирана германска фирма.

 

РЕА е създадена преди повече от 20 години. Нашият опит и традициите на германския ни партньор убедително доказват, че часовникът е успешен корпоративен подарък по много поводи: ЮБИЛЕИ на фирми и организации, като насърчителна НАГРАДА за сътрудници и дистрибутори, за протоколни срещи, изложения, семинари, презентации, рекламни кампании. Корпоративни часовници се подаряват на СЪЮЗНИ членове, спортни състезатели, както и в социално ангажираните благотворителни акции.

 

Дългогодишен партньор на РЕА е германска фирма, основана преди повече от век от потомствени часовникари в област Шварцвалд. Прецизен печат на лого-герб се изработва  п р е д и  сглобяване на часовника в Германия, което гарантира безупречно уплътнение и защита на оригиналния японски механизъм Citizen Miyota или Seiko.

 

Металният корпус е сребрист, черен, с покритие red-gold. Водоустойчивост 1-10 atm. Гаранцията за механизма е 2 години (за повреди по каишката и корпуса поради неправилна употреба производителят не поема гаранция). Детайли за модела се уточняват при конкретно запитване.

 

Подготвят се примерни компютърни проекти за циферблат.

След одобрение на проект и авансов превод поръчката стартира.

Минимално количество 25 броя от модел - само мъжки, само дамски или unisex, с еднакъв циферблат (изключение правят сериите Promo и Budget с минимално количество 50 броя).

Срок за изпълнение и доставка от Германия - 4 до 6 календарни седмици.

 

 

» Към всички серии Ръчни часовници