SPORT

 

модерни здрави ефектни

 

Mодел 3105

 

 

Unisex модел d 42 mm

Водоустойчивост 3 atm

Механизъм SEIKO VD54

Каишка гладка кожа/ декоративен шев

Мин. количество 25 броя

 

 

 

 

Mодел 3619 

 

 

Unisex модел d 42 mm

Водоустойчивост 10 atm

Часовник от висока ценова зона

Механизъм Citizen Miyota OS 20

Часовник с хронограф и тахиметър

Каишка ефектна кожа с декоративен шев

Мин. количество 25 броя

 

 

 

 

Mодел 5030

 

 

Unisex модел d 43,5 mm

Метален корпус

Водоустойчивост 3 atm

Механизъм Citizen Miyota 2035

Цветна силиконова каишка

Мин. количество 25 броя

 

 

 

 

Mодел 5031

 

 

Unisex модел d 45 mm

Водоустойчивост 3 atm

Механизъм Citizen Miyota 2035

Каишка гладка силиконова

Мин. количество 25 броя

 

 

 

 

Как да поръчате?