Технологии за печат 

 

FLACHY ПЕЧАТ

Специален пласт мастило в наситен металиков цвят се нанася върху чаши с вместимост 32cl, 25cl, за espresso 8cl h 64mm

и купи за мюсли. Възможни цветове: лила, червено, сребристо. Чашите за espresso може да се оцветят и в черно, синьо,

наситено зелено. Flachy технологията позволява логото да бъде в един цвят вкл. и във вътрешността на чашата.

Чашите и купите с Flachy печат са от закалено стъкло, подходящо за горещи течности.

Изпратете запитване за мин. количество от избран артикул.

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

 

САТЕН ПЕЧАТ

Бяло матово покритие и фин дискретен печат на лого.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COOL ЕФЕКТ

Отначало надписът е блед. Докато наливате ледено студена течност, цветът става все по-ярък. Тези атрактивни чаши винаги се забелязват.

 

 

 

 

 

 

 

ИНДИРЕКТЕН ПЕЧАТ

Оптимален метод за отпечатване на фотореалистични изображения. Подготвя се стикер тип "ваденка". Разнообразни цветни нюанси се отпечатват предварително върху хартиен носител. След специална топлинна обработка картинката се стабилизира.

 

 

 

 

 

 

ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ

Използва се директен ситопечат с палитра от 8 цвята Pantone. Мастилата се стабилизират чрез последваща топлинна обработка. Устойчиви са на дълготрайна интензивна светлина и надраскване. Рекламното съобщение остава ярко и след измиване в съдомиялни машини.

 

 

 

 

 

ЕЦВАНЕ Ätzweiss печат

Идеален вариант за отпечатване на елегантно неутрално лого. По-икономично е, защото се включва само един цвят за подготовка и печат. Мин. количество 150 броя от модел. Приложимо е за чаши от закалено стъкло, които са предназначени за горещи напитки.

 

 

 

 

 

 

3D

Ефект на лупата - след наливане на течността картинката изглежда увеличена, а това кара детските сърца да бият по-бързо!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ефект на МЛЕЧНИТЕ ЧАШИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад към Рекламни чаши...

Назад към Сувенири...