LADY

 

елегантно предизвикателни

 

MOДЕЛ L5034


Дамски часовник d 34 mm

Метален корпус siver, red-gold

Механизъм Citizen Miyota 2035

Водоустойчивост 3 atm

Каишка кожа, фина верижка 12 мм

 

 

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

MOДЕЛ L5036

Дамски часовник d 36 mm

Метален корпус siver, red-gold

Механизъм Citizen Miyota 2035

Водоустойчивост 3 atm

Каишка кожа, фина верижка 12 мм

 

 

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

MOДЕЛ L5035

Дамски часовник d 34 mm

Механизъм Citizen Miyota 2035

Водоустойчивост 3 atm

Каишка кожа, фина верижка 12 мм

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

 

 

Как да поръчате?