За нас

 

Рекламна агенция РЕА е създадена в средата на 90-те години. Въпреки неизбежните промени в обхвата на предлаганите продукти, принципите на работа с клиенти остават непоклатими:

 

  • Само стойностни рекламни подаръци
  • Изключителна прецизност при подготовка на проекти и договори
  • Коректност относно цени и срокове

 

Предлагаме непопулярни фирмени подаръци с оригинално лого. Опитът ни показва, че един добре подбран ръчен часовник е успешен корпоративен подарък по различни поводи: юбилеи, протоколни събития, фирмени и регионални празници; като награда за партньори, служители, членове на съюзи; рекламни кампании, спортни състезания...

 

Дългогодишен партньор на РЕА е германска фирма, наследник на три поколения часовникари в област Шварцвалд - традиционен център на германската часовникарска индустрия. Прецизен печат на лого-герб-рекламно послание се изработва в Германия, ПРЕДИ монтиране на циферблата. Което гарантира идеално уплътнение, а следователно и дълъг живот на задвижването - оригинален японски механизъм Citizen Miyota или Seiko.

 

Металният корпус е в сребристо, черно или с red-gold покритие. Водоустойчивост: 1, 3 до 5 atm за средния клас часовници, 10 atm за модели в най-високата ценова зона.

 

Подготвяме примерни проекти за циферблат, в синхрон с германския ни партньор.

След одобрение на проект, договор за изработка и авансов превод поръчката стартира.

Мин. количество е 25 броя - само мъжки, само дамски или unisex, т. е. с еднакъв циферблат.

Мин. количество 50 броя се изисква за моделите в серии Promo Action и Budget.

Срок за изпълнение и доставка от Германия - 5 до 6 седмици.

 

 

» Към всички серии Ръчни часовници